top of page

Få behandling hos psykolog i Esbjerg

Det kan være rigtig svært at finde den rette psykolog. Der kan være mange at vælge imellem, og rigtig mange forskellige måder at lave behandling på. For at det skal blive en positiv oplevelse, og for at du kan få den forandring du ønsker, er det vigtigt at du og din psykolog får etableret et godt samarbejde. Det er vigtigt at du stoler på, at din psykolog passer til dig.

Min målsætning er at give dig den skræddersyede terapi du har brug for, uanset om det drejer sig om angst, stress eller andre psykologiske udfordringer. På denne side kan du læse mere om hvad det vil sige at gå i terapi hos mig.

Dit individuelle forløb: Hjælp til dine unikke udfordringer

I min praksis i Esbjerg har jeg specialiseret mig i at behandle forskellige former for stress og angst, såsom socialfobi, generaliseret angst, panikangst mv. Samtidig tror jeg på, at hver persons udfordringer er unikke, og derfor tilpasser jeg min tilgang, herunder kognitiv terapi, for at imødekomme netop dine behov. Du vil opleve, at jeg er interesseret i at forstå dit udgangspunkt og din livssituation. Det er nemlig herudfra, at vi sammen kan arbejde med den angst du oplever.

Jeg har i min tid som psykolog haft flere hundrede personer i terapiforløb. Det dækker over unge og ældre, studerende og personer i arbejde, sygemeldte, folk på pension mv. Der findes ikke en løsning der passer til alle, og derfor er det vigtigt for mig at lære dig at kende. Så kan jeg tilpasse behandlingen, så den passer til lige netop dine udfordringer og din situation.

Første skridt: En fortrolig forsamtale

Jeg vægter vigtigheden af at opbygge tillid fra starten højt. Derfor tilbyder jeg en gratis forsamtale i starten af dit psykologforløb, hvor du kan åbne op for dine bekymringer og mål. Dette er samtidig en mulighed for dig til at forstå min tilgang og vurdere, om vi er det rette match for at arbejde sammen om dine mål.

Samtidig bruger jeg forsamtalen til at vurdere, om den angst eller stress du oplever falder inden for mine kompetenceområder. Som psykolog er det min opgave, og pligt, at sikre at du får den rette hjælp og behandling. Derfor må jeg nogle gange efter en forsamtale sende folk videre, fordi jeg simpelthen ikke vurderer at jeg har de rette kvalifikationer. Jeg har dog typisk en god ide om, hvor du så kan gå hen i stedet, så du går aldrig tomhændet fra forsamtalen.

Kontinuerlig evaluering: Din vej til bedring

Starter du et terapiforløb op hos mig, så vil du opleve at vi laver en regelmæssig vurdering af hvordan det går. Vi skal nemlig sammen sørge for at følge med i om du har fremskridt, og så få justeret din behandling efter dine aktuelle behov. Dette sikrer, at du modtager den nødvendige støtte på din rejse mod bedring og et liv hvor du ikke er styret af angst.

Vil du gerne høre mere om at gå i samtaleforløb hos mig? Så tag kontakt; du kan ringe eller bruge kontaktformularen her på hjemmesiden.

Om mig: About Therapy
bottom of page